woensdag 24 december 2008

X-mas
Vanaf deze plek wil ik graag alle lezers van mijn Blog een heel fijn kerstfeest wensen!
Bedankt voor de leuke reacties op mijn werk en voor alle lieve berichtjes die jullie hier steeds achterlaten.
Zeker in deze tijd zijn die voor mij heel fijn om te lezen.
Veel plezier allemaal met de feestdagen !!!

zondag 14 december 2008

A newborn King to see


Op 2 december is hij geboren....Tygo ,het neefje van Kevin en Nikki.En hoe mooi kon ik de tekst uit het liedje Little Drummer Boy hierbij gebruiken.Dat was het liedje deze week bij http://www.scrappingthemusic.blogspot.com/

De LO heb ik gemaakt nav de sketch die Maaike op het SA forum had geplaatst vanochtend.

Iedere zondag plaatst zij een sketch en ik dacht ik ga 'm eens proberen!

zondag 7 december 2008

X-mas countdown

Ik ben begonnen met een December Daily.Maar omdat ik niet zelf foto's kan printen loop ik steeds een beetje achter met mijn foto's.Maar het boekje is er en ik ben er helemaal enthousiast over en we maken trouw elke dag onze foto's.Dus het gaat goed komen !!

December 1

Places I'll remember


Scrapping the Music had weer een hele leuke song op hun site.De zin Places I'll remember vond ik wel erg leuk bij deze foto's....hoeven verder toch eigenlijk geen uitleg:)

woensdag 3 december 2008

Scrapotheek DT werk


Het nieuwe werk van mij staat weer op de site van De Scrapotheek!Ook deze maand had ik weer heel mooi papier gekregen om mee te werken.Basic Grey Urban Prairie en Crate Paper Lemon Grass...perfecte kleuren voor herfstfoto's.Die zijn we dan ook speciaal gaan maken op een mooie zonnige dag in oktober.Dat leverde dus ook nog eens een hele gezellige middag op.Ook kreeg ik een vel kurk bij de spulletjes...dat is zo gaaf om mee te werken!Heel makkelijk te knippen en te stansen en het geeft zo'n leuk effect.Daar ga ik zeker vaker wat mee doen :)

Een foto zal ik hier plaatsen en als je de rest wilt zien moet je echt even komen kijkenhttp://www.descrapotheek.nl/?pagina=Welkom

Niet alleen naar mijn werk ,maar ook naar dat van Anita,Terese,Monique en natuurlijk van Marjolein zelf.

Ik vond het weer heel erg leuk om te doen !

maandag 1 december 2008

SWaT Time !!

Het is alweer 1 december vandaag !En dus tijd voor de nieuwe uitdaging op http://scrappenwithatwist.blogspot.com/

Deze maand kwam de opdracht van Veronica:Mijn uitdaging omdat iedereen verwacht dat je een kerst/nieuwjaar/winterlayout gaat maken. Wil ik juist dat je dat NIET doet! Het moet een layout worden die zomer of lente uitstraalt maar..... geen zomer of lente foto, een echte winterse foto! En... Gebruik minimaal 5 bloemetjes! Geen makkelijke uitdaging denk ik maar eh.. Veel succes :)

Ik had er eerst wel een beetje moeite mee om een begin te krijgen,maar ben uiteindelijk wel heel blij met het resultaat.Dat van de bloemetjes was mij even ontgaan,maar heel toevallig heb ik wel papier gebruikt met bloemetjes,dat was dus gewoon mazzel hebben :) Kom even kijken op het Blog naar het werk van alle meiden !!

Card CJDit keer mocht ik werken in het Card CJ van Ingen.Het onderwerp van haar CJ is dromen....daar moest ik even goed over nadenken,omdat de dromen die ik had duidelijk niet allemaal uit gaan komen....Toch beginnen er heel langzaam weer nieuwe dromen voor in de plaats te komen,vandaar de titel van mijn kaartje...Dare to Dream !

Sketchy Sunday en Scrapping the Music


Gisteren was het weer Sketchy sunday op het SA forum.Ik was vrij en het was echt scrapweer dussss....heerlijk de hele zondagmiddag aan de scrap gegaan.Dit lootje was nav een sketch en de titel uit de song van Scrapping the Music.