maandag 7 december 2009

Sketchy Sunday

Natuurlijk was er gisteren weer een sketchy sunday op het SA forum.Heb er zondag heerlijk aan zitten werken...wat moet je anders op zo'n druilerige donkere dag....Ik had 'm zelfs zondag al klaar,maar om 3 uur was het al te donker om er een fatsoenlijke foto van te maken :(

Verjaardagskalender

Deze kalender heb ik gemaakt met het superleuke papier van Scribble Scrabble Party Time.Eigenlijk wilde ik het gaan gebruiken voor een minialbum met verjaardagsfoto's .Maar helaas door problemen met de computer was ik die foto's een tijdje kwijt.Da's gelukkig weer helemaal goed gekomen,maar ik zat wel met het Party papier:) Nu hadden wij een verjaardagskalender die nog gemaakt was door Nikki in groep 3.....dus hoog nodig aan vervanging toe!Bovendien stonden er een aantal verjaardagen op die wij hier in huis allang niet meer willen vieren en ook liever niet meer op onze kalender willen zien.Hoogste tijd dus om hier eens iets nieuws voor te maken!
Deze is gemaakt voor het DT van http://www.descrapotheek.nl/?pagina=Welkom
zondag 6 december 2009

Get sketchy # 17

En de nieuwste sketch ook maar weer meegedaan!
Ik blijf even in de sfeer van het scrappen van kerstkaarten zonder kerstpapier....
Om heel eerlijk te zijn,het kerstpapier ben ik eigenlijk een beetje zat aan het worden;)

A Sisters Hope

Op het forum van de Scrapotheek is weer een nieuwe wedstrijd om kaartjes te maken voor a Sisters Hope.Omdat ik lid ben van het DT doe ik niet mee aan de wedstrijd,maar maak ik wel altijd de kaartjes.Daarvoor gebruiken we dan papier uit de nieuwste kit.Ik ben op het moment aan het werk met dit leuke ,vrolijke papier van My Little Shoebox.Ik vond het wel geschikt voor een leuke verjaardagskaart !

Kaartje SA forum

En het stempeltje van de wantjes moest natuurlijk direkt gebruikt worden:)
Op het SA forum is de nieuwe opdracht voor het kaartje , maak een kerstkaart ,maar gebruik geen traditionele kerstkleuren en ook geen kerstpapier.Anja ,ik vond het een super leuke opdracht !

Mijn prijsje!!!

Tot mijn eigen verbazing had ik met mijn inzending bij de Dutch Card Lovers een prijs gewonnen! En wat voor een prijs....Van CreaScrap ,een van de sponsors viel dit super leuke pakketje op de mat. Ik ben er helemaal blij mee,kan ik mooi gebruiken om nog wat extra kaartjes te maken:)

Bedankt !!