dinsdag 24 augustus 2010

Dutch Card Lovers # 58

Er moesten weer eens kaartjes worden gemaakt....dan is het dus altijd erg leuk om een leuke sketch tegen te komen. Dit keer heb ik de sketch gebruikt van de Dutch Card Lovers gemaakt door Yvon ,dit keer.
Het papier wat ik heb gebruikt is Oliver van Basic Grey.zondag 22 augustus 2010

Bo Bunny Sketch

Tijdens het blogsurfen kwam ik terecht op het blog van Bo Bunny,daar vond ik een leuke sketch en omdat ik nog wat papier over had van mijn MamaRazzi projectje dacht ik dat het wel leuk was om daar deze sketch mee te maken.

vrijdag 20 augustus 2010

The Girls

Dinsdagavond heb ik weer eens meegedaan aan de onlinecrop op het SA forum.Het is een lootje geworden met papier uit de oude doos:) Ik had die middag een beetje mijn scrapspulletjes opgeruimd en kwam weer een hoop vergeten papier tegen,laat ik dat nou precies kunnen gebruiken bij deze lift.
Ik vond het weer heel leuk om mee te doen !

dinsdag 17 augustus 2010

Scrapping the Music #147

De song van deze week is Remedy van Jason Mraz,ik had er nog nooit van gehoord,maar vond 'm super klinken en ook nog eens een hoop scrapbare teksten !

Op het forum van de Scrapotheek had Monique een leuke sketch geplaatst ,van een halve LO....nou je ,geen halve LO,de maat van een halve LO ....:):):)
Die kon ik mooi gebruiken voor deze foto,want aangezien dit helemaal niet mijn kleuren zijn had ik nu net genoeg restpapier voor dit lootje !


maandag 16 augustus 2010

Girls in their summerclothes

Da's de titel van een song van Bruce Springsteen.Een van de liedjes die ik heb uitgezocht als onderdeel van de kwartaalchallenge op het forum van de Scrapotheek.
Het leek me leuk om zelf ook een aantal van de opdrachten te maken,ben begonnen met de songtitels:)

Het lootje is een lift ,Monique had een aantal inspiratie lootjes op het forum gezet om de druilerige zondag door te komen en dit was er een van.
Op A4 formaat,heerlijk om te doen ,dus waarschijnlijk ga ik meer op dit formaat scrappen!


dinsdag 10 augustus 2010

DT werk Scrapotheek

Deze maand heb ik gewerkt met het papier Hello Sunshine van Lily Bee.Een lijn met heerlijke zomerse kleurtjes,ideaal voor al die vrolijke vakantiefoto's !
Al het nieuwe werk staat inmiddels weer op de site,dus als je nieuwschierig bent naar wat iedereen heeft gemaakt kijk dan eens even hier .Je kunt dan ook precies zien welke metarialen er zijn gebruikt op de lootjes !
zondag 1 augustus 2010

Photoshoot

Al een tijdje heb ik het papier in huis...Mama Razzi van Bo Bunny.Direct nadat wij van vakantie terug waren,wist ik dat ik met dit papier deze foto's wilde gaan scrappen.Alleen moest ik er wel even de tijd voor hebben ;)Afgelopen week was ik een paar dagen vrij en ben ik er eindelijk mee aan de slag gegaan.De foto's van de shoot die Nikki deed tijdens de vakantie....en dan niet de foto's die hij maakte,want het papier heet niet voor niks Mama Razzi :):):)