vrijdag 25 februari 2011

Love

Op het forum van de Scrapotheek was het mijn beurt om een extra opdracht te plaatsen voor de kwartaalchallenge. Ik hou erg van liften en iets minder van een sketch ,dus het werd een lift,met als extra uitdaging hartjes op de LO te verwerken. Het was de week van Valentijn :)
Ik vond de te liften Lo erg leuk en ik vond dat ik zelf ook maar eens mee moest doen aan de uitdaging !
het papier wat ik heb gebruikt is van October Afternoon , Modern Homemaker.
Natuurlijk verkrijgbaar bij de Scrapotheek !!!

donderdag 17 februari 2011

Dutch Card Lovers # 80

In februari zijn er veel mensen jarig en dus ben ik op zoek naar inspiratie en leuke sketches voor kaartjes . Op het blog van de dutch Card Lovers kwam ik een leuke sketch tegen.

dinsdag 15 februari 2011

DT werk ScrapotheekDe afgelopen maand heb ik voor de Scrapotheek mogen scrappen met nieuwe papiertjes van Basic Grey. Met Corio en Marjolaine....allebei prachtig papier ,met mooie kleuren en nog mooiere motieven.

Als je benieuwd bent naar al het papier uit deze lijnen en als je wilt zien wat ik allemaal precies heb gebruikt op de LO's dan kun je dat allemaal hier vinden !

She....

Gemaakt met papier Van My Minds Eye Alphabetsoup Boy...Wat je dus ook heel erg mooi kunt gebruiken voor foto's van girls :):):)
Natuurlijk verkrijgbaar bij De Scrapotheek !!

maandag 7 februari 2011

Scrap weekend.....

Ik zit hier nog na te genieten van een heerlijk scrapweekend.Wij zijn met 30 meiden van het Scrapotheek forum een weekend weg geweest op 'scrapkamp' ,zoals ze het hier thuis noemen...:) Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed ,maar het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn geweest.Het was zo super gezellig ,een heel weekend scrappen,beppen,eten,drinken,snoepen en vooral heeeel veel lachen met elkaar !!
Bij deze wil ik ook graag nogmaals iedereen bedanken voor de gezellige dagen ,het enthousiasme, alle hulp ,het prachtige kado.....en op naar het volgende weekend :):):):)

dinsdag 1 februari 2011

ATC Huis en interieur

Ook dit onderwerp was weer erg leuk om aan te werken en ik heb weer prachtige kaartjes ontvangen !

ATC kaartjes

Op het SA forum zijn we nog steeds druk aan de ATC swaps.
Inmiddels heb ik alweer twee serie's gemaakt en daarvoor ook weer hele mooie kaartjes terug ontvangen.