zaterdag 25 oktober 2008

Zaterdag ...Blogtime !!


De weken vliegen voorbij...ik denk dat ik de zaterdag maar als Blogdag moet gaan invoeren,er komt door de week zo weinig van terecht..en als je nou vraagt waar ik dan druk mee ben...
Eigenlijk heel weinig,ben wel een beetje aan het scrappen,maar ook dat schiet niet echt hard op.Misschien heeft het met de tijd van het jaar te maken,maar ik kom niet lekker op gang,dus al met al blijven er veel dingen liggen...zo ook mijn Blog.
Maar gelukkig heb ik wel wat te laten zien !

Allereerst een sneak voor Scrap With a Twist,voor de hele LO moet je even langs komen op het Blog op 1 november,dan kun je 'm daar bekijken samen met het werk van de andere meiden.

Deze LO is gemaakt voor de wedstrijd op het forum van de Scrapotheek.De opdracht was gebruik een zwart/wit foto,de kleur geel en er moeten tenminste twee sterren op zitten.Nu denk je misschien,maar dat is een kleurenfoto....dat klopt,daar kwam ik ook pas achter nadat ik 'm klaar had...even vergeten:(
En dus heb ik daarna deze nog gemaakt,dezelfde meisjes..andere situatie en in zwart/wit...die had ik dus moeten hebben de eerste keer:)Zeg nou zelf,met twee bijna dezelfde foto's is zo'n vergissing toch gauw gemaakt.2 opmerkingen:

Monique zei

Leuke lootjes Marjan. Hihi ik had het ook niet gelezen dat het een zwart-wit foto moest zijn.:))

Liesbeth zei

Leuke lootjes!
groetjes Liesbeth