zondag 15 november 2009

Inspired Bleuprints & Scrapping the Music

Voor deze LO heb ik de sketch gebruikt van Inspired Bleuprints #35 en de titel komt van Scrapping the Music.De songtekst van U2 ...Still haven't found what I'm looking for...daar had ik nog een foto voor liggen :)Deze week niet veel scrapwerk om te laten zien,want ik ben naar de Creadoe geweest...superleuke dagen gehad met de meiden van de Scrapotheek en natuurlijk iedereen die even gezellig langs kwam om te shoppen en te kletsen....al hadden we voor dat laatste weinig tijd....Voor mij was het al heel erg lang geleden dat ik daar was,maar het is zeker een aanrader.Een hele leuke beurs ,met heel veel scrap !!!!

8 opmerkingen:

Jeanet zei

Heel erg mooi design,mooie kleuren en de foto is erg leuk voor de titel!Super!
Bedankt voor het meedoen met STM deze week!

Scrapping The Music zei

LOVE everything about this layout! The flowers, the butterflies, the edges, colors, photo....just everything! Thanks for playing along!

Julie Tucker-Wolek zei

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh i love love love love that photo!!!! perfect for those lyrics and i loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the colors and the flowers and butterflies!!! thanks sooooooooooooooooooo much for playing along with us! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Maaike zei

Mooi lootje weer... Helemaal op zijn Marjan's...

Monique zei

Had je nog wel tijd voor een lootje?
jeetje meis ik schrik. Opeens allemaal kaartjes wat ik zie, maar ze zijn wel super leuk en je lootje is prachtig, maar dat weet je wel dat vind ik ze altijd.
Ben heel benieuwd wat voor kaartjes je nog meer gaat maken

Monique zei

kijk even op mijn blog

yvon/stampidoe zei

het was super omje weer ontmoet te hebben Marjan

greetz yvon

Anja (scrappie) zei

Wow Marjan ja hoor echt weer een lootje naar jouw hand heel erg mooi en wat leuk dat je een sketch van inspired blueprints hebt gebruikt, mooie sketches hebben ze he?