dinsdag 23 november 2010

Wet & wild

Ik heb de scrappingmood de laatste dagen :):):)
Altijd als ik van een beurs terug kom en zoveel moois heb gezien....dan loop ik over van de ideetjes,soms zoveel dat het er niet helemaal uitkomt...maar op dit moment gaat dat goed !!
Gisteravond heb ik meegedaan aan de onlinecrop op het SA forum.Maaike had er een mooie lift opgezet.Uiteraard ben ik wel weer iets afgeweken van het origineel,maar de inspiratie kwam er wel uit;)

Heb ik nog een vraagje...misschien weet iemand van jullie het antwoord...
Op deze LO heb ik Glossy Gel transparant gebruikt van My Paper world om waterdruppels te maken op de LO.Maar ik vind het nog niet echt wat ik zoek,beetje te onopvallend.Is er nog iets anders te koop om dit effect te geven ?


11 opmerkingen:

Margot zei

een antwoord op de waterdruppels heb ik niet maar ik vind deze lo erg mooi! vooral die geponste randjes! welke pons is dat?

Wiebine zei

Prachtige layout zeg, en wat leuk heb je dat gedaan met die pons ? heb je daar nu met zwarte fineliner langs getekend ? ga ik ook eens uitproberen.
groetjes,
Wiebine

Henriƫtte zei

Woww...mooie lo en een mooie randpons gebruikt, ook de bloemen zijn erg gaaf!!

Lida zei

Wooow wat is die
prachtig mooi met die
pons randjes

groetjes Lida

Jolanda zei

Gaaaaaaffff wat een prachtige kleuren en layout. Echt super.
Ik heb wel eens kant en klare waterspatten gekocht splat raindots van cloud 9 design. En op mijn onderwater ATC´s heb ik hele piepkleine doorzichtige bolletjes vastgelijmd maar die zijn wellicht te klein voor een layout..

bmartes zei

Ik vind het een heel mooi lootje, en ik vroeg me ook al af van welk merk die mooie ponsrand komt....
Groetjes,
Arja

Martine zei

Oh die pons is inderdaad gaaf zeg!! Net als je hele layout! Wat ontzettend mooi geworden! Die bloemen zijn ook super! Groetjes, Martine

Claudia zei

Helemaal gaaf!!

Monique zei

Hij is weer supermooi marjan en op je vraag kan ik je ook geen antwoord geven, want we waren er al samen naar op zoek geweest.

Lenet zei

Prachtige LO
Voor de waterdruppels kun je misschien Dew drops gebruiken van Robins nest..die heb je in verschillende grootte en kleur. Ik vind ze zelf goed opvallen.

jacqueline zei

Echt zo onwijs mooi, ik blijf me altijd verbazen over de prachtige kleuren die jij altijd gebruikt!!!