zaterdag 3 oktober 2009

World Card Making Day

Vandaag is het dan zover ...World Card Making Day.Grappig idee, dat overal nu mensen massaal kaartjes zitten te maken.Ik ben er voor vandaag klaar mee,heb op het SA forum meegedaan en op het forum van de Scrapotheek.Daar had Monique een aantal opdrachten en een supergave workshop voor ons uitgewerkt.Dat zal een heleboel tijd en energie hebben gekost! Bedankt daarvoor,we hebben met z'n allen een leuke dag gehad.Eigenlijk had ik niet verwacht dat ik zoveel kaartjes zou gaan maken,maar omdat iedereen zo enthousiast was gaat het een beetje vanzelf....Rotweer buiten,ik had de boodschappen vroeg in huis en verder was ik niets van plan dan alleen maar scrappen ...heerlijk !!
Het eerste kaartje is gemaakt nav een sketch, op de tweede moest een aantal specifieke produkten worden gebruikt,de derde moest een bijzondere vorm hebben.Monique had een wantje gemaakt,die heb ik schandalig gelift...vond 'm zo schattig !!!

Dan nog twee kaartjes gemaakt nav opdrachten op het SA forum.Ook daar waren leuke opdrachten,maar ik had helaas geen tijd om ze allemaal te maken.Op de ene moest je een quote gebruiken en op de andere moest je ook weer een aantal produkten gebruiken,ben heel lang op zoek geweest naar een charm...die gebruik ik dus nooit ! Gelukkig krijg je van Marjolein bij elke bestelling bij de Scrapotheek een charm als kadootje dus ik moest ze ergens hebben liggen :):):)

En dan ook nog dit gave tasje gemaakt.Monique had dit als worshop uitgewerkt voor ons,met hele duidelijke foto's en een beschrijving.Zelfs ik snapte het !!
Normaal maak ik nooit dit soort dingen,ik begrijp meestal de helft van de beschrijving niet en dus begin ik er maar niet eens aan.....Ben dus best een beetje trots op mezelf dat het zo goed is gelukt !!!
De binnenkant moet ik nog verder bescrappen en ik denk dat ik er dan foto's in ga plakken.


3 opmerkingen:

Monique zei

Hoi Marjan,
als ik zo alles op een rij zie wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt. Super hoor.
Ook ben ik blij dat het je zo goed is bevallen en dat alles duidelijk was.
Speciaal voor jou hihi

Martine zei

Hoi Marjan,

wat een geweldige kaarten heb je gemaakt! En zoveel ook!

Groetjes, Martine

Hetty zei

Wat een leuke kaarten. Die handschoenen zijn echt zo lief!

Gr Hetty