maandag 20 juni 2011

Art Journal......

Op het SA forum is al een poosje een groepje dames zeer actief met het maken van art journal pagina's. Ik zit daar steeds vol bewondering naar te kijken. Zoveel fantasie en zoveel mooie technieken zij op een pagina weten te gebruiken !
Nu weet ik van mezelf dat ik die fantasie en het geduld om plaatjes op te zoeken helemaal niet op kan brengen,maar het idee van zomaar een beetje kliederen op zo'n pagina , dat spreek me dan weer wel aan :):):)
Omdat ik op het moment in een nogal roerige periode van mijn leven zit ,dacht ik dat het misschien wel lekker zou zijn om dingen van me af te 'kliederen'....ik heb gewoon een schrift uit de kast gepakt en ben begonnen !!
Het is de bedoeling dat ik elke dag een stukje er in werk, in elk geval de basis voor een pagina en ik gebruik het een beetje als een soort dagboek, schrijf de dingen van me af, zodat het de volgende dag alweer een stuk minder erg lijkt ;)
Tot nu toe lukt het me aardig om dat vol te houden en ik heb dan ook al een aantal pagina's klaar inmiddels....
Niet met knipsels uit bladen ,maar met scrappapier en verf en inkt en op mijn manier :):):)
En wat niet is , dat kan nog komen ;)
Inspiratie genoeg voorlopig !!!!

3 opmerkingen:

Elvy zei

Onwijs mooie art journal pagina's maak je. Ik vind het erg knap dat je zo snel je eigen stijl hierin gevonden hebt.
Ik hoop dat je, ook als je weer in rustiger vaarwater bent gekomen, hier mee doorgaat want je werk is erg inspirerend.

Rieni zei

nou ik vind het prachtige pagina's geworden, en hier is toch ook echt wel jouw stijl in terug te vinden

Tessa zei

Wow... prachtige art journal pagina's!! Heerlijk om te doen he?? Ik doe het nu al een tijdje en sinds een jaar echt met regelmaat als echte uitlaatklep. Heelijk om je zo te kunnen uiten!
Sinds kort heb ik ook een apart blog, naast mijn Tegendraads-scap blog aangemaakt speciaal voor mij art journal, want ik is toch wel heel anders qua stijl en onderwerpen.. (bij mij dan)

xx Tessa